• Kontakt
PREHOD,d.o.o.
Smledniška cesta 64 a
4000 Kranj

T  +386 (0)4 281 03 00
F  +386 (0)4 281 03 04
E  prehod@prehod.si

Lesene terase na Facebook-u

Uporabna kakovost je po naših kriterijih tista kakovost, ki uporabniku pomeni zadovoljstvo in in mu ne povzroča neugodja...več
 • Kje smo
 • KDO SMO
 • DELOVNI ČAS
  PRODAJNEGA SALONA

  PONEDELJEK ZAPRTO  
  TOREK 9:00-19:00  
  SREDA 9:00-19:00  
  ČETRTEK 9:00-19:00  
  PETEK 9:00-19:00  
  SOBOTA 9:00-13:00  
 • SVETOVANJE
  V PRODAJNEM SALONU
  SREDA DO petek
  od 15.00 do 19.00
  SOBOTA
  OD 9.00 DO 13.00
 • svetovanje
  PO DOGOVORU
  T: 040-623-352
  E: prehod@prehod.si
 • DELOVNI ČAS
  PISARNE PREHOD
  PONEDELJEK-PETEK
  od 9.00 do 16.00

EKSPERIMENTALNI STUDIO PREHOD

Samo na enem mestu lahko združite svobodo bivanja z osebnim zadovoljstvom... na vašem vrtu ali odprti terasi.

Samo na enem mestu si lahko ogledate vrhunsko vrtno pohištvo, izberete tikovino za leseno teraso, uživate ob pogledih na izbrane dodatke za dom in vrt in se pustite presenetiti... v eksperimentalnem studiu PREHOD v Kranju.

Predstavitveni studio Prehod Kranj

Eksperimentalni studio Prehod, Kranj

Eksperimentalni studio Prehod, Kranj

V prodajno predstavitvenem salonu si lahko ogledate vrhunsko vrtno pohištvo, izberete tikovino za teraso, prestižno preprogo ali dodatke za dom in vrt. Izdelke, ki jih boste spoznali odlikuje visoka prepoznavna vrednost.

Življenjski prostor močno vpliva na človekovo počutje in razpoloženje, hkrati pa odseva njegovo osebnost, značaj in vrednote ter to sporoča drugim ljudem. Kdor se tega zaveda, bo izbiral opremo za svoje bivalne prostore najboljših izdelovalcev, ki dokazujejo zaupanje z najkakovostnejšimi materiali, vrhunsko izdelavo in oblikami in ki sledijo uporabnim in bivalnim trendom. Skrbno izbrana oprema za zunanje in notranje prostore bo nosila sporočilno vrednost o lastnikovi visoki bivalni kulturi in pozitivni naravnanosti do naravnega in družbenega okolja.

Svoje delovanje usmerjamo k prepoznavanju vrednot končnega kupca in njegovem zadovoljevanju. Analiziramo proizvajalce in poskušamo v naš program vključiti čim več novosti, ponuditi koncepte in razširiti ponudbo izbranih visoko kakovostnih izdelkov.

Eksperimentalni studio PREHOD išče rešitve za potrebe zahtevnih kupcev.

Preko izdelkov združujemo ljudi z podobnimi pričakovanji, vrednotami, ki jih cenijo in ki oblikujejo njihov življenjski slog. Ustvarjamo povezave med najboljšimi.